Het is tijd om de winter volledig achter ons te laten en eindelijk de puntjes op de I te plaatsen. Een laatste piek en klaar voor het wedstrijdseizoen. Niets is minder waar. Laten we even de puntjes op de I vergeten. Het weekend voor vertrek liep ik een DNF op een wedstrijd te Ingelmunster. In minuur vertrok ik naar het Spaanse oord Mallorca.

Gelukkig! 20 EFC-ITC leden lieten deze verschrikkelijk ervaring snel vergeten. De Spaanse zon, Fantastisch hotel,  sfeer en gezelligheid op en top, zorgde voor een hele leuke week. Het ‘ferrer hotel’, met 25m bad, welness en fitness,… Laat ons even leven als goden in Spanje 🙂

 

Rit Dag 3 Met Maura Seynaeve

Loszwemmen Dag 4 met Jonie Vanhoutte

Na 3 dagen zware inspanning. Even relatieve rust 😀 

Groepsfoto dag 5 Klimtijdrit ‘Randa’

 rit dag 6 Col ‘Sa Calobra’

 

Naast het vele plezier die ik heb beleefd met deze super atleten, hebben de vele trainingen ervoor gezorgd dat er geen lege momenten waren. Een gemiddelde trainingsdag van 5u, met het recuperen in de zon, lijkt mij de ideale combo om met een volle rugzak ‘voorbereiding’ het wedstrijdseizoen te starten.

Laten we het belangrijkste niet vergeten. De perfecte trainingen konden alleen maar afgerond worden door een sublieme organisatie. Dit door samenwerking van PULSO PREVENTIELAB en FLAMME ROUGE. Pulso die voor alle uitgewerkte trainingen zorgt. Svensson die tijdens en na de verschillende trainingen voor voldoende energie zorgt. Dit door isotone dranken en gels, maar ook  recupdranken. Daarnaast zorgt Flamme Rouge voor het fietstransport en bevoorradingen tijdens de verschillende ritten. Zonder hen was er geen zorgeloos trainingskamp. Waarvoor Dank!!

Nu alles in het kort vertel is. Laat ik jullie de sfeer even opsnuiven. Dit door een filmpje gemaakt door Pulso Preventielab.

Tot binnenkort, dit met een verslagje van het Clubkampioenschap EFC-ITC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *